Recept na lék proti nadměrné zamilovanosti

Účinná látka:

Směs kontraprotektiv ve složení
20 % Brečíš, protože je ti líto, co všechno mohlo být a není? – Nikdo není povinen kupovat ti všecky hračky za výlohou.
20 % Brečíš, jak krásné to s ním bylo a je to pryč? – Lízátka se neobědvají. Příště už taky může být jen chleba s máslem nafurt.
20 % Brečíš, protože bys mu tak ráda o sobě všechno vyprávěla? – Zlatá slova Lišky: A koho to zajímá??? Moje slova: A proč by z toho měl padnout na prdel? Má svých starostí a bolestí za život nasbíráno nad hlavu.
20 % Brečíš, protože ho fakt vlastně ani moc nezajímáš, mluví a píše pořád jen o sobě a nebo se neozve vůbec? – A to, že ty tady kvůli tomu brečíš, znamená, že tě zajímá i někdo jinej?
20 % Brečíš v samotce zoufalství z bezradnosti a beznaděje, kam dát tu haldu lásky, o které on nic neví? – Sebelítost je sviňa plevel, kam se hrabe bolševník. Buď ráda, že on nic neví.

Užívej první tři dny každé dvě hodiny pět až šest opakování celého složení, v noci pouze při probuzení se. Později při zmírnění příznaků lze dávku snížit na 3 x denně 1 opakování. Jako podpůrnou léčbu je doporučeno přidávat zpočátku práci pouze fyzickou, po několika dnech dle stavu pacienta lze i práci duševní.

Nenastane-li zlepšení do dvou týdnů, ukonči samoléčbu a navštiv lékaře. Nejedná se o zamilovanost, ale o duševní poruchu.
Případně ještě můžeš zkusit homeopatickou léčbu argumentem, že podle pravidla Svůj k svému bude beztak nejspíš mírně šáhlej i on, takže by to stejně zas nedopadlo.

Pokud ti on poté dá sám o sobě pusu a s tebou to nešvihne o zem, ba dokonce další den bez ataky deprese přežiješ, že jede na výlet s někým jiným než s tebou, a večer si opíkáš na ohýnku buřty o samotě, aniž bys u toho zas dohájezelenýho bulela, může být léčebný proces považován za úspěšný.
Složení receptu si ale z důvodu vysoké pravděpodobnosti recidivy choroby uschovej pro příště.

Komentáře:

  • ratka

    Uschovám a dám třeba synovi až ho potká zklamání :-)

  • Radka z P.

    Pěkně. Je občas potřeba vypustit vnitřní démony. Ať se ti kluci svinsky proletej. Moc hezky napsané. Preju plné uzdravení a hezký den. R.

  • rulisa

    Díky. Zdá se to na dobré cestě. :-)

  • Liška

    Samá dobrodružství!
    Mně to zas říká, jak každý máme jinak rovnováhu a načasování toho, kdy být sám, kdy už je to moc, kdy být s někým a jak a kdy už je to moc nablízko nebo ne… Prostě každej jinak a každej si s tím nějak postupně zacházíme a nedá se z too zobecnit skoro nic, jen takové celkové oblasti nebo škály jako např. doma-venku, blízkost-vzdálenost, závislost-nezávislost, klid-vzrušení, aktivita-odpočinek, … atd.
    Já řekla „A koho to zajímá??“ Fakt? Tak to už nevím.

  • rulisa

    To bylo jak jsi jednou byla u mě, myslím, že jsme seděly na R. nebo byly u toho rybníku s černou vodou a pak jely dál na Osiku a na pískovny… Probíraly jsme zpětně ty maníky, co se k nám přilepili u R., a pak tak nějak celkově komunikaci mezi muži a ženami i lidmi obecně. :-)

  • rulisa

    Mně někdy něčí obraty uvíznou v hlavě, s celou tou situací, tónem řeči, gesty, teplotou vzduchu a rosným bodem… :-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.